Tid: 3. november 2017 20:30

Sted: KÅKÅnomics, Sting Nere

Pris: 200/100 for studenter og uføre

All Makt samler aktuelle vitser og politikere til en alternativ versjon av World Economic Forum – komplett med alternative fakta! Det blir et satirisk blikk på organisasjonen som er globaliseringens after ski, menneskerettighetenes FIFA, LinkedIn med kanapéer. Løsningen – og årsaken, til verdens ulikheter.

Showet ledes av Opplysningskontorets Eirik Bergesen, den tidligere diplomaten som ble lei av å si ”ingen kommentar” på sju ulike språk og nå bruker maktens egne grep mot dem. Sist sett som valgkommentator på TV2s Valgstudio Nachspiel.

Han ledsages av The Real FrPs Svein Vathne og Vredens Gnags Ken Andre Ottesen.

I tillegg deltar blant annet tre unge rogalandspolitikere. 
  • Atle Simonsen, frittalende stortingsrepresentant for FRP. Simonsen er fra Sola (tettstedet som i en uoffisiell kåring på 90-tallet fikk tildelt prisen for Norges styggeste sentrum), og har erfaring som stand up-komiker.
  • Anna Kvam, nasjonal talsperson for Grønn Ungdom og 1. stortingskandidat for Rogaland MDG ved årets stortingsvalg.
  • Kristine Hovda, journalist i D2 og musiker, snart aktuell med ny EP under navnet «Some Feather»

 

I to år har All Makt fylt Teaterkjeller’n i Oslo. Midt i Akersgata, skulder til skulder med statsmaktene. Der inviterer Norges morsomste satirikere landets viktigste maktmennesker til å si det som det er. Her må de legge vekk talepunktene, og snakke som de gjør når medias mikrofoner er skrudd av.

All Makt solgte ut KÅKÅ tidligere i høst. Ikke gå glipp av denne spesialforestillingen, skreddersydd til KÅKÅnomics 2017!

For å kjøpe billetter, trykk HER!  


HOVEDSPONSORER

 

                

 

ANDRE BIDRAGSYTERE

     


ARENAER FOR KÅKÅnomics

KÅKÅnomics foregår på: Kåkå, Café Sting, Bøker & Børst, Vinbaren (Gaffel & Karaffel), Spor 5, Stavangeren, Oljemuseet, Sølvberget og Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

KÅKÅ Kverulantkatedralen er støttet av:

Stifterne av KÅKÅ Kverulantkatedralen er Kristoffer og Signe Anne Stensrud. Største bidragsyter til KÅKÅ er Månebakken AS. I tillegg bidrar stiftelsen Fritt OrdStavanger kommuneNorsk Kulturråd og Rogaland Fylkeskommune med midler. I tillegg har Kulturdepartementet gitt tilskudd fra Gaveforsterkningsfondet.

 

 

Pin It on Pinterest