Valgkamp 2021 på KÅKÅ!

I 2021 er det duket for stortingsvalg, og vi skal alle ta stilling til hvem vi ønsker at skal representere oss på Stortinget de neste fire årene. I 2021, som ved kommune- og fylkestingsvalget i 2019, satser KÅKÅ tungt på å bidra til opplysning og engasjement. Vi vil tydeliggjøre hva valget handler om, slik at det forhåpentligvis blir lettere å ta et valg for deg. En søyle i vårprogrammet vil derfor være en rekke med valgdebatter med kommentator og gjesteredaktør Trond Birkedal i programlederstolen.

TEMA
Hva betyr stortingsvalget for Rogaland? Dette vil være hovedtemaet for valgkamp-debattene på KÅKÅ. Vi står overfor store endringer for vår viktigste næring – oljå – dessuten står mange samferdselsprosjekter klare til å bli igangsatt. Vi valget kunne påvirke saker som dette? På hvilken måte? Hvem vil gjøre hva for Rogaland? Det er selvsagt ikke til å unngå at regningene for korona-året 2020 vil begynne å hope seg opp i 2021, antageligvis vil vi først se konturen av de langsiktige konsekvensene i 2021. Er politikerne forberedt på dette? Dette er bare noen av spørsmålene stortingskandidatene må svare på hos oss på KÅKÅ, i en debattserie som strekker seg fra vårparten og nesten helt frem til valgdagen.

BILLETTER OG STREAMING
Alle debattene vil bli streamet gjennom våre digitale kanaler, slik at du som enten har lang reisevei til Stavanger, eller som av andre grunner er forhindret fra å delta fysisk, kan følge valgkampen på KÅKÅ fra der du bor. Vi avslutter valgkampen fredag 10. september (fredagen før valgdagen) med en storstilt valgkampdebatt fra en velegnet (og stor!) kverulantkatedral i Stavanger. Vi følger gjeldende restriksjoner for publikumsarrangement, og vil justere billettsalget og programomfanget deretter. Valgkampen 2019 gikk for fulle hus med kø langt ned i Kirkegata, så vi kan vel allerede nå si at her gjelder det å være kjapp på avtrekkeren!

Programserien vil i utgangspunktet ha ett arrangement i måneden, og alltid på onsdager (med unntak for den avsluttende debatten fredag 10. september). Flere datoer kan komme til. Alle arrangement begynner kl. 19 og varer ca. 1,5 time. Pris: 150/75.

Oppdatert program og billetter slippes fortløpende på www.kverulantkatedralen.no

KÅKÅ har hovedscene på Påfyll i Kirkegata 36, midt i Stavanger sentrum.

FORELØPIGE DATOER
Onsdag 17.02: Valgkamp (og sesongåpning!) på KÅKÅ: «Hva betyr stortingsvalget for Rogaland?»
Onsdag 17.03: Valgkamp 2021 på KÅKÅ
Onsdag 14.04: Valgkamp 2021 på KÅKÅ
Onsdag 26.05: Valgkamp 2021 på KÅKÅ
Fredag 10.09: DEN STORE VALGDEBATTEN!

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest