Bli frivillig på KÅKÅ!

Å være frivillig i KÅKÅ kverulantkatedralen vil kunne gi deg mange interessante opplevelser, ny kunnskap og nye bekjentskaper i et driftig og morsomt miljø! Som frivillig bistår du gratis i gjennomføringen av KÅKÅ-arrangement. I retur får du gratis inngang på alle ordinære KÅKÅ-arrangement den sesongen du jobber som frivillig. Vi arrangerer frivillig-kick off og inviterer deg til lukkede arrangement og konserter. Blant oppgavene vi trenger hjelp til er enkel opp- og nedrigg, billettsalg i døren og vertskap for deltakere og artister. Som frivillig får du personalpris i baren etter endt vakt. Den enkelte frivillige velger selv sine «vakter», og arbeidsoppgavene blir fordelt etter behov.

Vi ser etter deg som har engasjement og pågangsmot, som er samfunnsinteressert og nysgjerrig. Du har gode datakunnskaper, er imøtekommende og hjelpsom. Du behersker muntlig norsk flytende. Engelskkunnskaper kommer også godt med. KÅKÅ er helt avhengig av frivillig hjelp, og vi vet å sette pris på deg!

Har du forslag til forbedring eller forslag til program? Vær frimodig og gi oss en lyd! KÅKÅ er alltid på jakt etter gode idéer – sammen styrker vi uenighetsfellesskapet!

Trykk HER for å registere deg.

Du hører fra oss snarest!

Vi gleder oss til et hyggelig samarbeid med deg!

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest