Kåkå kverulantkatedralen, Sting Nere
Høst 2018 - Ordinær: KR 700 INK. AVGIFT
Høst 2018 - A-fordel: KR 500 INK. AVGIFT
Høst 2018 - Student/Ufør: KR 350 INK. AVGIFT
Kjøp billett

KÅKÅ sesongkort

KÅKÅ SESONGKORT HØSTEN 2018

KÅKÅ Sesongkort gir gratis inngang til rundt 30 ordinære debatter og arrangementer, herunder temaukene «Terror i hodet», «Kalmarunionen 2.0», «Gamle verdier og nye levemåter», i tillegg til ad hoc debatter, Stavanger Sakprosafestival og Prosalonger i regi av NFFO og SPØR i samarbeid med Rogaland Forfatterlag, med mer!

KÅKÅ praktiserer første mann til mølla-prinsippet. Vi oppfordrer alle, også de med sesongkort, til å møte opp i god tid. Dørene åpner 30 minutt før arrangementet begynner. Med KÅKÅ Sesongkort går du rett forbi køen, men husk å få skannet kortet ditt i døren.

NB! Sesongkortet kan ikke brukes på ekstraordinære arrangementer på KÅKÅ som for eksempel konserter eller større festivaler, herunder KÅKÅnomics, men det kan komme rabatterte priser til dere som har sesongkort.

Kjøp på nett, og hent ditt personlige sesong (med navn på) i billettluken på et KÅKÅ-arrangement ca. 1 uke etter bestilling. Sesongkortet er personlig, og må alltid fremvises i døren på KÅKÅ sammen med gyldig legitimasjon.

KÅKÅ kverulantkatedralen er et frittstående kafébasert debatt- og litteraturhus der døren er høy og porten vid! Vårt mål er å bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangement og debatter ønsker vi å skape engasjement for samfunnsspørsmål, kunstneriske uttrykk og kulturelle dilemma. Vårt perspektiv er folkelig allmennkulturelt, men vi skal også vektlegge formidling av ny og aktuell kunnskap, med deltagere som har noe å tilføre folket og offentligheten. Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet. Velkommen til KÅKÅ på Sting Nere i Stavanger!

KÅKÅ er støttet av Månebakken AS, Fritt Ord, Norsk Kulturråd, Kulturdepartementet, Rogaland fylkeskommune og Stavanger kommune.

Se KÅKÅs program på www.kverulantkatedralen.no eller følg KÅKÅ kverulantkatedralen på Facebook.

Høstsesongen varer fra 1. september til 1. desember. Vårsesongen varer fra 25. januar til 25. mai.