Kjøp billett MANDAG 2. DES, KL. 00:00 Kåkå kverulantkatedralen, Sting Nere

Utsolgt
SESONGKORT VÅREN 2020

KÅKÅ SESONGKORT VÅREN 2020 – årets smarteste julegave? Kjøp innen 6. februar!

KÅKÅ Sesongkort inkluderer inngang til rundt 25 ordinære arrangement våren 2020, inkludert temauker, KÅKÅdebatt, samtaler og andre frittstående enkeltarrangement i regi av KÅKÅ, både på vår hovedscene på Sting Nere samt på Bokhuset. Sesongkortet er i salg fram til vårsesongen begynner 6. februar, og er gyldig til sesongen avsluttes medio mai. Med gyldig sesongkort på KÅKÅ (vår eller høst 2020) vil du få tilbud om å kjøpe ordinært festivalpass til KÅKÅnomics til rabattert pris!

KÅKÅ praktiserer første mann til mølla-prinsippet. Vi oppfordrer alle til å møte opp i god tid, også de med sesongkort. Dørene åpner 30 minutt før arrangementet begynner. Med KÅKÅ Sesongkort går du rett forbi køen, men husk å få skannet kortet ditt i døren.

NB! Sesongkortet kan ikke brukes på ekstraordinære arrangementer på KÅKÅ som for eksempel konserter eller større festivaler.

Kjøp på nett, og hent ditt personlige sesongkort (med navn på) i døren på et KÅKÅ-arrangement ca. 1-2 uker etter bestilling. Første utlevering av sesongkort foregår på sesongåpningen 6. februar. Sesongkortet er personlig, og må alltid fremvises i døren på KÅKÅ sammen med gyldig legitimasjon.

KÅKÅ kverulantkatedralen er et frittstående kafébasert debatt- og litteraturhus der døren er høy og porten vid! Vårt mål er å bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangement og debatter ønsker vi å skape engasjement for samfunnsspørsmål, kunstneriske uttrykk og kulturelle dilemma. Vårt perspektiv er folkelig allmennkulturelt, men vi skal også vektlegge formidling av ny og aktuell kunnskap, med deltagere som har noe å tilføre folket og offentligheten. Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet. Velkommen til KÅKÅ på Sting Nere i Stavanger!

KÅKÅ er støttet av Månebakken AS, Fritt Ord, Norsk Kulturråd, Kulturdepartementet, Rogaland fylkeskommune og Stavanger kommune.

Programmet publiseres fortløpende på www.kverulantkatedralen.no

Husk å følge KÅKÅ kverulantkatedralen på Facebook!