Kjøp billett ONSDAG 7. MAR, KL. 19:00 KÅKÅ kverulantkatedralen
STUDENT/UFØRE: KR 50 INK. AVGIFT
ORDINÆR: KR 100 INK. AVGIFT

SPØR! Arild Østin Ommundsen om «Now it’s dark»

Velkommen til årets første SPØR på KÅKÅ, et annerledes samtalekonsept i samarbeid med Rogaland Forfattarlag. Denne kvelden får du oppleve et nært møte med regissør og filmskaper Arild Østin Ommundsen. Og som vanlig er det DU som stiller spørsmålene, og kveldens gjest som svarer for seg – som best han kan!

Arild Østin Ommundsen, Stavangerfilmens far, er for tiden aktuell med sin nye langfilm «Now it's dark», nok en gang med skuespiller (og ektefelle) Silje Salomonsen i hovedrollen.

Traileren ser lovende ut! Har Østin Ommundsen enda en gang lykkes i å fange Stavangers skyggesider – det alltid ulmende mørket under oljebyens lyse lue – i sitt drømmeaktige, hudløse filmspråk? Hva prøver han å fortelle oss denne gangen? Hvordan er det å jobbe i store format på små budsjett? Hvordan jobber han med manus – og hvor finner han inspirasjon til filmene sine? Hva skjedde egentlig den kvelden i London for så mange år siden, som Arild i et intervju med Aftenbladet peker på som utgangspunktet for sin nye film? Hva er film, og hva er kunst? Er det mørkt nok nå?

Dette, og mye mer, håper vi å få svar på denne kvelden på KÅKÅ. Men husk: Ingen spørsmål, ingen svar! Det er DIN jobb å lure i gang den gode samtalen.

Kveldens SPØR holdes i tøylene av Terje Torkildsen, forfatter, humorist og dessuten leder av Rogaland Forfattarlag.

SPØR er et samarbeid mellom Rogaland Forfattarlag og KÅKÅ kverulantkatedralen. Forfattarlagets medlemmer får gratis inngang.