Tid: 3. mai 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 150 kr (ordinær) / 75 kr (student/uføre)

Vi teller ned til presidentvalget:
Fransk aften på KÅKÅ!

billettKjøp billetter HER eller i døren fra klokken 18.30.

Hva skjer i Frankrike? Framgangen til den innvandrings- og EU-fiendtlige Marine le Pen ryster Europa. Har hun virkelig sjansen til å vinne presidentvalget? Elles vil sentrumsfavoritten Emmanuel Macron holde ledelsen helt til mål? Og ligger venstresiden nå med knekt rygg, eller vil den radikale veteranen Jean-Luc Mélenchon bli Frankrikes svar på Bernie Sanders?

Frankrikes valg er ikke bare viktig for franskmennene, men for hele Europa. Onsdag 3. mai kl. 19.00, fire dager før den siste og avgjørende runden, blir det fransk aften på KåKå med debatter og underholdning i fransk atmosfære.

Hit kommer:
Christian Tybring-Gjedde, stortingsrepresentant fra Frp,  Jan Erik Grindheim, leder i Europabevegelsen og medarbeider i Civita, og Idar Helle, nestleder i Nei til EU og utreder i De Facto kunnskapssenter for fagorganiserte. På Skype fra Paris får vi med oss TV2-journalist Elin Sørsdahl, som nylig har skrevet bok om Marine le Pen. Fra universitetet stiller våre lokale Frankrike-kjennere Bjørn Kvalsvik Nicolaysen og Alexandre Dessingue.

Og sist, men ikke minst: Britt-Synnøve Johansen med fransk orkester! Hvem vet, kanskje blir det også et fransk preg over baren denne kvelden…

Debattleder er Tom Hetland.

Pin It on Pinterest