Tid: 2. november 2017 18:00

Sted: KÅKÅnomics, Bøker og Børst

Gratis inngang

De første som investerte i den digitale valutaen Bitcoin har for lengst tjent nok til å slutte i jobbene sine og reise jorda rundt. Bare det siste året har Bitcoins verdi økt ekstremt, fra 600 dollar i august 2016 til 4950 dollar i september 2017. Særlig stabil er verdien allikevel ikke – den svinger relativt hurtig. Er dette framtidens valuta, eller er det egentlig et pyramidespill? Og hvordan ble Bitcoin så verdifullt?

Per Inge Torkelsen, komiker og forfatter, intervjuer Stephan Nilsson, leder i Norges Bitcoin- og blockchainforening med over 20 års erfaring med ulike it-prosjekter.

Kom på Bøker & Børst for en 30 minutters forsmak på Bitcoins’ verden, før ferden går videre til KÅKÅ kverulantkatedralen (Sting Nere) og arrangementet «Hvor lenge har vi penger?» kl. 18.30!

Som det heter blant ekspertene i Norges Bitcoin- og blockchainforening: «Å tro at Bitcoin kun er digitale penger er som å tro at internett bare er epost».

Kom og bli opplyst!

Arrangementet er gratis.

Arrangementet er et samarbeid mellom KÅKÅnomics og Humorfestivalen.


 

LES MER om festivalen KÅKÅnomics.


HOVEDSPONSORER

 

                

 

ANDRE BIDRAGSYTERE

     

 

ARENAER FOR KÅKÅnomics

KÅKÅnomics foregår på: Kåkå, Café Sting, Bøker & Børst, Vinbaren (Gaffel & Karaffel), Spor 5, Stavangeren, Oljemuseet, Sølvberget og Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

 

KÅKÅ Kverulantkatedralen er støttet av:

Stifterne av KÅKÅ Kverulantkatedralen er Kristoffer og Signe Anne Stensrud. Største bidragsyter til KÅKÅ er Månebakken AS. I tillegg bidrar stiftelsen Fritt OrdStavanger kommuneNorsk Kulturråd og Rogaland Fylkeskommune med midler. I tillegg har Kulturdepartementet gitt tilskudd fra Gaveforsterkningsfondet.

 

 

Pin It on Pinterest