Støtt KÅKÅnomics 2020!

– Bidra til at vi dette kriseåret kan arrangere tidenes viktigste økonomifestival!

STØTT OSS HER: BIDRA.NO

Aldri før har en festival om samfunnsøkonomi vært viktigere enn i 2020, og det samtidig som vi er på felgen pga koronakrisa. Tusen takk til tidligere styreleder Hallgeir Langeland, som har bidratt med halve styrehonoraret. Nå kan også du være med og støtte KÅKÅnomics!

Kanskje var du på KÅKÅnomics i 2017 da Norge og Norden for første gang fikk sin egen økonomifestival, og folk stod i kø rundt omkring i Stavanger sentrum for å få med seg Kalle Moene, Paul Mason, Evgenij Morozov, Karine Nyborg, Tina Søreide, Mari Rege, Maria Berg Reinertsen og 150 andre økonomer og fagfolk. Eller kanskje du sto på første rad høsten 2019 da vi delte ut KÅKÅnomics-prisen for første gang, til Kalle Moene selvsagt.

Du husker kanskje den fantastiske performancen til «Brødet og eselet» på MS Sandnes i 2018, eller da Harald Eia i 2019 øvde seg hos oss på «Sånn er Norge». Pengeteateret og World KÅKÅnomic Forum har du sikkert gått glipp av, for det pleier å være fullt, men kan hende har du fått pengeråd fra Hallgeir Kvadsheim og lykkeforsker Ragnhild Bang Nes.

Kanskje gikk du forbi rekkene av uteservering i det fortetta festivalområdet vårt langs Fargegata, ganske sikkert traff du mange kjente og ukjente som du kom i prat med. Kanskje fikk du i deg en enhet og to før du gikk inn på en av våre 12 scener for en gedigen debatt- eller opplysningsopplevelse.

I over 6 år har KÅKÅ kverulantkatedralen vært Stavangerregionens ubestridte debatt- og litteraturhus og festivalarrangør, hvor den gode kverulanten som styrker uenighetsfellesskapet har blitt hyllet. Nå er vi satt på vent, og kjenner på usikkerheten med å være en fri og uavhengig kulturinstitusjon som ikke er under det offentliges vinger. Vi jobber nå innbitt for å komme oss helskinnet og styrket ut på den andre siden av korona. KÅKÅnomics og KÅKÅ ønsker i fortsettelsen også å utvikle sitt eget mediehus, med tv-studio og en digital opplysningsplattform, spesielt om økonomi til unge og studenter i alle aldre.

Er du stamgjest, tidligere deltaker på en av våre utallige debatter, en fjern venn eller bare en som ikke kan se for seg et liv uten Nordens første, beste og morsomste økonomifestival, da håper vi at du vil bidra til folkefinansiering av KÅKÅnomics og KÅKÅ kverulantkatedralen!

Takk til alle som allerede har støttet oss, det betyr utrolig mye. Take care!

Hilsen oss i KÅKÅ og KÅKÅnomics – som gjerne vil lage tidenes viktigste økonomifestival i 2020!

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest