Takk for et kverulantisk bra 2017!

By kverulantkatedralen 12. desember 2017

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image src=”http://www.kverulantkatedralen.no/wp-content/uploads/2017/12/TAKK-FOR-I-ÅR.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” animation_direction=”left” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” _builder_version=”3.0.83″ use_overlay=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_code saved_tabs=”all”][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Rekke” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” _builder_version=”3.0.83″]

KÅKÅ kverulantkatedralen ønsker å takke publikum, deltakere, frivillige og alle våre samarbeidspartnere for en fantastisk høstsesong!

Høsten 2017 har vi blant annet arrangert temadager om skolepolitikk, temadager om «Islamsk reformisme» (vårt bidrag til Kapittel 2017), KÅKÅnomics – Norges og Nordens første økonomifestival og temadager om «Kropp og ånd – i biologiens tid.»

2017 ble altså året da vi for første gang arrangerte KÅKÅnomics, tidenes første økonomifestival i Norge og Norden. Vi hadde et håret mål om 2000 besøkende, og endte opp med å bli besøkt av hele 3700 publikummere! Vi tar med oss videre både ros og ris og jobber hardt fram mot KÅKÅnomics 2018, som går av stabelen 17.- 20. oktober.

Høstsesongen har foruten KÅKÅs egne arrangement bestått av en rekke aktiviteter signert et utall lokale kulturaktører og samfunnsengasjerte organisasjoner.

Takk til vår engasjerte og velvillige frivilliggjeng! Uten dere ville ikke KÅKÅs arrangementer fungert så bra som de gjør. I tillegg forsterket vi frivilligstaben ytterligere under avviklingen av økonomifestivalen KÅKÅnomics. Takk, gode folk. Dere er best!

En ekstra stor takk til stifterne av KÅKÅ kverulantkatedralen, Kristoffer og Signe Anne Stensrud, som har bidratt til at KÅKÅ har kunnet skru sammen et kvalitetsprogram til glede for både nye og “faste” KÅKÅ-gjengere. Takk for tilliten. Vi ser fram mot det videre samarbeidet!

Takk også til alle våre samarbeidspartnere, bidragsytere både til KÅKÅ kverulantkatedralen og til KÅKÅnomics, som sammen har gjort det mulig for oss å satse høyt og lande trygt på begge beina i 2017.

Før vi tar juleferie i kverulantkatedralen og konsentrerer oss om planleggingen av vårens program, vil vi allerede nå nevne noen smakebiter fra hva dere har i vente i 2018.

Temauker våren 2018:

  • «Sosialdemokratiets undergang»
  • «De nye hersketeknikkene»
  • «Norsk pillebefinnende – om legemiddelindustrien»
  • «Teveseriens status i 2018»

I tillegg viderefører vi våre faste konsept, herunder KÅKÅdebatt med aktuelle debattarrangement som tar opp i seg lokale og regionale problemstillinger, våren 2018 med Harald Birkevold som gjesteredaktør. Det blir nye Prosalonger i samarbeid med NFF og SPØR i samarbeid med Rogaland Forfatterlag.

Våren 2018 blir det også en ny runde med Tour de KÅKÅ! Denne gang tar vi for oss nordfylket, og omgjør KÅKÅ til et mobilt debatt- og litteraturhus, med stoppesteder i blant annet Haugesund og Sauda.

I 2018 setter vi alle krefter inn på å henvende oss spesielt til regionens studenter. Derfor reiser Tour de KÅKÅ også innom Universitetet i Stavanger, hvor vi arrangerer en debatt for og med studentene selv.

Vi er knallhardt tilbake i slutten av januar med utdeling av Kverulantkatedralens nasjonale pris til en verdi av kr 25.000 – som i 2017 gikk til De skamløse jentene og Faten Mahdi Al-Hussaini. Juryen er godt i gang med å finsikte kandidatene.

Følg med på kverulantkatedralen.no eller vår Facebookside for oppdatert program!

KÅKÅ ønsker alle en strålende jul!

 

KÅKÅ Kverulantkatedralen er støttet av:

Stifterne av KÅKÅ Kverulantkatedralen er Kristoffer og Signe Anne Stensrud. Største bidragsyter til KÅKÅ er Månebakken AS. I tillegg bidrar stiftelsen Fritt Ord, Stavanger kommune, Norsk Kulturråd og Rogaland Fylkeskommune med midler.

Kulturdepartementet har gitt tilskudd fra Gaveforsterkningsfondet.

 

HOVEDSPONSORER KÅKÅnomics

                

ANDRE BIDRAGSYTERE

     

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

comments

comments for this post are closed

Kommende arrangementer

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

Pin It on Pinterest