Tid: 18. september 2017 19:00

Sted: kåkå, Sting Nere

Pris: 150

Twitter- og Facebookkontoene til «The Real FrP» ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge. Når de omsider har nådd mellom stive permer (FAKE NEWS – boka er heftet) representerer det et nytt gjennombrudd for parodiversjonen av vårt mest avstikkende stortingsparti. Eller som det heter i The real FrP hver gang mediene setter sitt spotlys på dem: KNEBLING!

Velkommen til en annerledes boklansering!

Kjøp billetter her eller i døren.

På KÅKÅ 18. september vil satirikerne Eirik Bergesen, Andreas Brekke og Svein Vathne i All Makt både oppsummere valget og lansere Vathnes bok «Real FrP – En bok for folk flest».

«Denne boken skal tas med en like stor klype salt som facebooksidene til en gjennomsnittlig norsk politiker eller twitterkontoen til en langt under gjennomsnittlig amerikansk president» sier Vathne selv om boken, som kan by på både innsideinfo fra det lukkede kommentarfeltet på regjeringen.no, en kriminalnovelle der det valgtekniske samarbeidet i hjemkommunen Sandnes spiller en sentral rolle og en god begrepsliste for å forklare Norges morsomste politiske parti. 

Med seg i panelet har Vathne, Bergesen og Brekke Rogaland FrPs egen Roy Steffensen, som for øvrig har uttalt følgende på bokcoveret: 

«Hadde jeg lest bøker, ville jeg helt klart lest denne». 

Selv om boken er en satirisk bok om FrP har til og med Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs egen rådgiver og sosiale medier-ekspert, Espen Teigen, en mening om innholdet: 

«Det verste med denne boken er at Vathne er nærmere sannheten enn alle de som kaller seg politiske kommentatorer og såkalte Frp-eksperter.»

Satirekonseptet All Makt har faste (og utsolgte) show hver måned på Teaterkjeller´n i Oslo, og nå kommer de på et sjeldent Stavangerbesøk. Kom på KÅKÅ for en god latter, litt politisk alvor og ikke minst; lansering av noe såpass sjeldent som en bok med politisk satire rett fra Sandnes. 

Pin It on Pinterest