Samarbeid

Samarbeid / Tour de KÅKÅ

Visste du at KÅKÅ også fungerer som et mobilt debatt- og litteraturhus? Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere i hele Rogaland. Du kan lese mer om Tour de KÅKÅ og mulighetene for et samarbeid HER!

Samarbeid på vår hovedscene på Café Sting i Stavanger

KÅKÅ kverulantkatedralen er interessert i å samarbeide med formålsnære, eksterne aktører på KÅKÅ (Sting Nere), dersom det aktuelle arrangementet er allment tilgjengelig for byens publikum, og i tråd med stiftelsens formål:

“KÅKÅ kverulantkatedralen er en alminnelig stiftelse som ikke har næringsvirksomhet som formål. KÅKÅ kverulantkatedralen skal være et kafébasert litteraturhus, debattkafé og kverulantkatedral. Stiftelsen skal bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Stiftelsen skal gjennom arrangement og debatter skape engasjement for kunstneriske uttrykk, kulturelle dilemma og samfunnsspørsmål. KÅKÅ kverulantkatedralen skal være en viktig møteplass for alle som har interesse for kunst-, kultur- og samfunnsdebatt.”

En samarbeidsavtale inkluderer full teknisk pakke, inkludert lyd- og lysutstyr, teknisk bemanning, mulighet for live-streaming til YouTube og Facebook, samt markedsføring gjennom våre kanaler.

Kontakt oss for mer informasjon: thomas@kverulantkatedralen.no eller på tlf 45952311.

For utleie til private og lukkede arrangement, samt arrangement som ikke faller inn under Stiftelsen KÅKÅ kverulantkatedralens formål: ta kontakt direkte med Café Sting: post@cafesting.no eller på tlf 94846789.

Om lokalene

Til vanlig er lokalet tilpasset ca. 80 sittende- og ca. 120 stående publikummere. Med scenen som midtpunkt tilbyr KÅKÅ en flott arena for foredrag, presentasjoner, opplysende debatt og samtaler. Scenen er stor nok til å romme bandoppsett, små skuespill og stand-up.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest