Samarbeid

Samarbeid / Tour de KÅKÅ

Visste du at KÅKÅ også fungerer som et mobilt debatt- og litteraturhus? Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere i hele Rogaland. Du kan lese mer om Tour de KÅKÅ og mulighetene for et samarbeid HER!

Programsamarbeid på vår hovedscene Påfyll i Stavanger

KÅKÅ kverulantkatedralen er interessert i å samarbeide med formålsnære, eksterne aktører, dersom det aktuelle arrangementet er allment tilgjengelig for byens publikum, og i tråd med stiftelsens formål:

“KÅKÅ kverulantkatedralen er en alminnelig stiftelse som ikke har næringsvirksomhet som formål. KÅKÅ kverulantkatedralen skal være et kafébasert litteraturhus, debattkafé og kverulantkatedral. Stiftelsen skal bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Stiftelsen skal gjennom arrangement og debatter skape engasjement for kunstneriske uttrykk, kulturelle dilemma og samfunnsspørsmål. KÅKÅ kverulantkatedralen skal være en viktig møteplass for alle som har interesse for kunst-, kultur- og samfunnsdebatt.”

En samarbeidsavtale inkluderer at vi samarbeider om programmeringen av det aktuelle arrangementet, i tillegg til at KÅKÅ tilbyr full teknisk pakke, inkludert lyd- og lysutstyr, teknisk bemanning, mulighet for live-streaming til YouTube og Facebook, samt markedsføring gjennom våre kanaler.

Kontakt oss for mer informasjon: birk@kverulantkatedralen.no eller på mob 466 39 261.

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest