Utleie

Det er mulig å leie kåkå kverulantkatedralen på Sting Nere når kåkå eller Café Sting ikke selv har aktiviteter. Utleie kun til arrangement som er åpne og allment tilgjengelige for byens publikum. For private arrangement – ta direkte kontakt med Café Sting.

Lokalet, som inkluderer bar, scene og teknisk utstyr, rommer ca 120 personer – med cafebord-oppstilling ca 80.

Priser
kåkå kverulantkatedralen har et totrinns prissystem der ideelle organisasjoner og arrangører med program nært vårt eget formål får gunstige leievilkår.

Leiepriser
Formålsnære program: 2500 kr
Private / kommersielle program: etter avtale med Café Sting

Er du i tvil om hvilken pris som gjelder for deg? Kontakt thomas@kverulantkatedralen.no

Hva er inkludert i leien?
Leieperioden inkluderer evnt. tekniske prøver og egne forberedelser/tilrettelegging. Ved langtidsleie/større oppsetninger gjelder andre avtaler og priser. Leieprisen inkluderer anvendelse av bord og stoler. Leie av teknisk utstyr utover det som er tilgjengelig i rommet er ikke inkludert i leien.

Teknisk bistand er IKKE inkludert, verken for lyd, live streaming / videoopptak eller lerret / prosjektor.

Trengs mat og drikke utover hva kåkå-baren kan tilby, ta kontakt med Cafe Sting på post@cafesting.no eller ved telefon til daglig leder, mobil nr 94846789

Teknisk utstyr
Send mail til post@kverulantkatedralen.no for oversikt over lydutstyret m.m. Lys- og lydutstyr er meget bra. For enkle debatter / samtaler har vi fire mygger og to trådløse mikrofoner. Miksepulten trenger bemanning. Grunnutstyr for rigg av band og større konserter fins.

Markedsføring

kåkå kverulantkatedralen kan vurdere å inkludere arrangementet i sine markedsføringstiltak, som f.eks. på nettside og FB-side. Avisannonser og annen markedsføring kommer utenom.

 

Ta kontakt med post@kverulantkatedralen.no for å får mer informasjon eller tilsendt søknadsskjema.

 

Pin It on Pinterest