Harald Birkevold er ny gjesteredaktør for KÅKÅ debatt

 

Hver vårsesong satser KÅKÅ mer på aktuelle debatter som tar for seg lokale og regionale saker og utfordringer – eller også nasjonale eller internasjonale saker med betydning for Stavangerregionen. I 2017 har Tom Hetland vært gjesteredaktør for KÅKÅdebatt, med en rekke viktige debatter på vår hovedscene på Sting Nere; om alt fra moralen i idretten til det franske valget, betydningen av Donald selvfølgelig, rogalandsbenken og oljeutvinning i Lofoten, lokal pressesituasjon, delingsøkonomien, osv. Vi takker og bukker for mange gode og viktige debatter til glede for et stort publikum.

Våren 2018 er det Harald Birkevold som overtar debattpinnen. Harald er allerede godt kjent med KÅKÅ, som ofte brukt ordstyrer og programleder hos oss, seinest i debatten om transhumanisme fredag 24. november, sendt i et timelangt direkteopptak på P2 Debatt uka etter, mandag 4. desember. (Check it out!)

Harald Birkevold er utvilsomt en av byens beste journalister og kommentatorer. KÅKÅdebatt er sikret den beste redaktørhånd med kritisk innstilling til politikk og samfunn, som garantert vil gi publikum aktuell kunnskap og skarpe debatter.

Oppstart KÅKÅdebatt blir uke 6. Kverulantkatedralens pris deles ut i uke 4, og årets første temauke, om «Sosialdemokratiets undergang?» blir i uke 5.

På gjensyn! Vi gleder oss til 2018.

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

Pin It on Pinterest