Abonner på vår splitter nye podcast – «Kverulantkatedralen»!

Visste du at KÅKÅ har fått sin egen podcast? Podcasten har fått navnet “Kverulantkatedralen”, og du finner den her på nettsiden, under menypunktet «Podcast», eller ved å trykke HER.

Nedenfor finner du også linker til blant annet Spotify, hvor vi kommer til å publisere ukentlige podcaster fra vårens program.

Husk å abonnere!

Da holder du deg oppdatert på hva som foregår på KÅKÅ når du ikke har anledning til å ta turen innom hovedscenen på Valberget.

Vi gjør liveopptak av stort sett alle debatter, samtaler og foredrag som foregår på scenen hos oss. Flere episoder legges til fortløpende – også fra tidligere år; vi har en rikholdig katalog med KÅKÅ-arrangement fra de siste fem årene, som jo i seg selv utgjør et ikke ubetydelig vitnesbyrd om hva som har rørt seg i den norske offentligheten i de årene KÅKÅ har eksistert.

Youtube
Husk at du også kan se de fleste arrangementene live på youtube! Ta en titt på kanelen vår, der finner du mye godt stoff fra både KÅKÅ og KÅKÅnomics! Trykk her: https://www.youtube.com/channel/UCe5D6FFqgz6KWtZhSvayifg

Podcasten “Kverulantkatedralen”:

Spotify: https://open.spotify.com/show/2hELSHDMmbuLWng58efoEN

iTunes: https://itunes.apple.com/no/podcast/kverulantkatedralen/id1449750341?l=nb&mt=2

ListenNotes: https://www.listennotes.com/podcasts/kverulantkatedralen-k%C3%A5k%C3%A5-kverulantkatedralen-rJRpqvU8wND/

PS! Husk også å sjekke ut “Debatt i P2”, hvor KÅKÅ er stolt samarbeidspartner og leverandør av live on tape-debatter fra vår hovedscene på Sting Nere i Stavanger: https://radio.nrk.no/serie/debatt

 

 

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest