KÅKÅ som mobilt debatt- og litteraturhus!

Visste du at KÅKÅ kverulantkatedralen har fått hjul? Eventuelt vinger? Helt konkret handler det om at vi har gått til anskaffelse av teknisk utstyr som gjør oss mer mobile. KÅKÅ skal ikke bare være et frittstående debatt- og litteraturhus for Stavanger by, men for hele regionen! Les mer for å finne ut hvordan DU kan bidra!

De siste tre årene har KÅKÅ, med støtte fra Rogaland Fylkeskommune, arrangert en rekke eksterne debatter og scenesamtaler rundt omkring i Rogaland, under fanen “Tour de KÅKÅ” og “Tour de KÅKÅnomics”. Vi har blant annet vært i Egersund, Bryne og Sandnes og diskutert “kjøpesenterlandet”. Vi har vært i Haugesund og arrangert en stor debatt om framtidens arbeidsliv på Haugalandet. Ja, vi har til og med vært på Preikestolen Fjellstue og debattert masseturismens bakside, i samarbeid med Stavanger Turistforening!

Dette arbeidet fortsetter også i 2020. For tiden jobber vi blant annet med planer om å ta KÅKÅnomics – Nordens største, beste og morsomste økonomifestival, til små scener utenfor Stavanger, med mål om å trigge folks nysgjerrighet og interesse for viktige spørsmål knyttet til økonomi og samfunnsutvikling, både lokalt og globalt.

Har DU lyst til å samarbeide med KÅKÅ? Vi legger nå til rette for at formålsnære aktører i hele Rogaland kan dra nytte av KÅKÅs mobilitet og idealistiske arbeid, til gode for det offentlige ordskiftet og det livsviktige uenighetsfellesskapet.

Ballen er herved spilt: har DU noen gode idéer til hvor vi bør ta turen, hva vi bør lage program på, og hvem vi bør samarbeide med?

Forruten teknisk avvikling av kulturarrangement (inkludert videostreaming og opptak til kverulantkatedralens podcast, som du for øvrig finner i Spotify, HER!), består det mobile KÅKÅ av redaksjonelle ressurser, markedsføring og en bred plattform for formidling av DITT arrangement. Vi er alltid åpne for gode forslag!

Ta kontakt på birk@kverulantkatedralen.no !

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest