Gave til medieutstyr og studioutvikling fra Sparebankstiftelsen SR-BANK!

Ellen Berg Instefjord, Gave- og kommunikasjonssjef i Sparebankstiftelsen SR-BANK og Jan Inge Reilstad, daglig leder i KÅKÅ og festivalsjef for KÅKÅnomics

Det ble en gledens dag på kontoret da daglig leder og festivalsjef Jan Inge Reilstad på vegne av KÅKÅ & KÅKÅnomics mottok en halv million kroner fra Ellen Berg Instefjord i Sparebankstiftelsen SR-BANK, til medieutstyr og studioutvikling! Les mer om prosjektet nedenfor. 

Vi har siden årsskiftet pønsket på hvordan vi skal foredle og videreformidle mer og bedre alt det fantastiske stoffet som skapes i debatt- og litteraturhuset, og ikke minst gjennom økonomifestivalen KÅKÅnomics. Prosjektbeskrivelse var mer eller mindre klar allerede før viruset angrep. Tanken er å etablere oss med eget studio og proffere utstyr til å lage tv, radio og podcast av kvalitet, særlig om økonomi og særlig rettet mot unge og studenter i alle aldre. Koronakrisen gjorde ikke prosjektet mindre aktuelt. Med denne støtten kan KÅKÅ & KÅKÅnomics trykke på gassen, og starte arbeidet med å etablere et tredje bein å stå på. 

Dette betyr også at vi er på jakt etter egnede lokaler til å etablere tv-studioet vårt. Det er et stort prosjekt, så vi trenger flere støttespillere, om byen og nasjonen skal få et fritt og uavhengig mediehus som tenker nytt om format og digitale formidlingsmåter av økonomi til folk flest – og særlig til unge og studenter. 

Vi takker Ellen og Sparebankstiftelsen SR-BANK for flott bidrag og lover at dette skal bli bra! 

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest