Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Anders Johansen om Komme til orde

Anders Johansen i samtale med Espen Søbye om Komme til orde (2020)

TID: 15.30 – 16:20
STED: Påfyll
PRIS: 100 / 50 kr

Anders Johansen er den velfortjente vinner av årets kritikerpris for beste sakprosabok, med "Komme til orde – Politisk kommunikasjon 1814-1913", om hvordan det norske folk erobret stemmerett, ytringsfrihet og ytringskultur i Norge frem til kvinner fikk stemmerett i 1913. «Jeg kan ikke huske å ha lest en så ambisiøs, original og nyskapende bok om framveksten av det moderne Norge siden Rune Slagstads legendariske De nasjonale strateger fra 1998», skrev en anmelder. Boka handler på sett og vis om hvordan Norge mot de fleste odds ble et fungerende uenighetsfellesskap. I samtale med Espen Søbye, som satt i juryen for årets kritikerpris.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.