Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Åsa Linderborg om Året med tretten måneder. En dagbok

Åsa Linderborgs metode! Forfatteren i samtale med Tore Rem om Året med tretten måneder. En dagbok

TID: 17.00 – 17:50
STED: Påfyll
PRIS: 100 / 50 kr

Åsa Linderborg ga i 2007 ut den kritikerroste oppvekstskildringen "Meg eier ingen". Hun har med sin siste bok skapt debattstorm i Sverige, og tildels også i Norge. I fjor gikk hun av som kulturredaktør i Aftonbladet, i år leverte hun et sviende journalistisk selvoppgjør som også er et oppgjør med #metoo og svensk debattklima. Hennes ekteskap rakner samtidig som Benny Fredriksson i 2018 tar selvmord etter kampanjejournalistikk fra Aftonbladet. Linderborg har fått kritikk for både form og innhold, vi lar Tore Rem spørre etter Åsa Linderborgs metode.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.