Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Bowie-samtale: Ziggy Stardust kom aldri til Norge

Torgrim Eggen og Tom H Kristensen i samtale med Jan Inge Reilstad om hva slags innvirkning David Bowie hadde på norsk ungdom og at Ziggy Stardust kom aldri til Norge.

TID: 18.30 – 19:20
STED: Påfyll
PRIS: 100 / 50 kr

Det er vanskelig å forstå den enorme innflytelsen Bowie hadde på musikkverden på 1970-tallet. Er han den største? Men hva slags innvirkning hadde David Bowie egentlig på norsk ungdom, Ziggy kom jo aldri til Norge? Rolan Zowie & co har laget tidenes vakreste fanzine på 400 sider i stive permer. Denne siste Bowie-antologien på norsk viser oss Bowies verk og karriere med norske øyne og med 25 norske penner over 50 år. Møt Norges ypperste Bowie-ekspert, Torgrim Eggen, og redaktør Tom H Kristensen i samtale med festivalsjef Jan Inge Reilstad (som også bidrar til boka).

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.