Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Erlend Loe om Forhandle med virkeligheten

Erlend Loe i samtale med Åsa Linderborg om Forhandle med virkeligheten. Ett år på ett hjul

TID: 11:00
STED: Påfyll
PRIS: 100 / 50 kr

En bok om å sykle på etthjulssykkel – for det meste i skogen – høres ut som noe bare Erlend Loe kan skrive, skrev en anmelder, før han la til at dette var den mest nakne, inderlige og vanlige boka Erlend Loe noen gang har skrevet. Forfatteren Erlend Loe bestemmer seg altså for å være han raringen på etthjulssykkel, som vil oppdage og bevege verden – og kjenne at han virkelig lever. Han vil som Thoreau helst unngå å oppdage på dødsleiet at han egentlig aldri har levd. Møt Åsa Linderborg i samtale med forfatteren.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL 
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00. 
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.