Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Hva er god sakprosa?

Hva er god sakprosa?

Med Espen Søbye, Torgrim Eggen og Åsa Linderborg.

Programleder er Hilde Sandvik.

TID: 14.00 – 14:50
STED: Påfyll
PRIS: 100 / 50 kr

Sakprosaen er et samfunnsspeil som forteller oss hvem vi er. For et par år siden ble Skandinavias beste sakprosa etter 2000 kåret. Svenske Åsa Linderborg satt i den svenske juryen, hun har selv skrevet bemerkelsesverdig sakprosa. Espen Søbye og hans Kathe, alltid vært i Norge kom med blant de ti beste. Torgrim Eggen mottok i 2019 Brage-prisen for sin biografi Axel. Fra smokken til Ovnen – Storyen om Axel Jensen. Hilde Sandvik satt i den norske juryen. Samtalen sendes i ettertid på Nrk P2.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL 
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.