Kjøp billett LØRDAG 8. MAI, KL. 00:00 Påfyll KR

AVLYST! Konsert med Yasmin Syed & PROJECT BOWIE

Konsert med Yasmin Syed & PROJECT BOWIE
STED: Musikkstuen Påfyll

TID: 20.00 (spillestart ca 21:00)
PRIS: 250 kr

Yasmin Syed er kanalvert i Nrk TV, og så ble hun tidlig forelsket i David Bowie. Og selv om hun gjennom livet har vært utro, «så er eg overstrøymande lukkeleg for at eg fann attende til min store kjærleik», som hun sier det. Så lykkelig at hun i 2015 ble del av «Project Bowie» sammen med Giert Claussen og Jonas Lambertz-Nilssen, som siden har spilt på Rockefeller, Gamle Ormelet og rundt omkring i landet. Vi avslutter årets sakprosafestival med en annerledes konsertopplevelse. Vi lover, det er litt av ei spilleliste de byr på denne kvelden!

Finn Bjelke skrev følgende etter en tidligere konsert: «Project Bowies uttrykk er en slags videreføring av originalrepertoaret, men med et blikk over skulderen for ikke å fjerne seg for langt fra sjefen. Det er primært akustisk, akkurat som Bowie selv i starten, men med elektroniske innslag som ville gledet selv Berlin-Bowie. Bowie Project leverer sitt bidrag til minnet om David Bowie med respekt, stolthet og en porsjon humor. Sånn skal det gjøres. God fornøyelse! Turn and face the strange indeed.»

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.