Kjøp billett SØNDAG 25. AUG, KL. 07:05 KÅKÅ kverulantkatedralen
Vår 2019 - Ordinær: KR 700 INK. AVGIFT
Vår 2019 - A-fordel: KR 500 INK. AVGIFT
Vår 2019 - Student/Ufør: KR 350 INK. AVGIFT

KÅKÅ sesongkort

KÅKÅ SESONGKORT VÅR 2019

KÅKÅ Sesongkort gir gratis inngang til rundt 30 ordinære debatter og arrangement våren 2019. KÅKÅ praktiserer første mann til mølla-prinsippet. Vi oppfordrer alle, også de med sesongkort, til å møte opp i god tid. Dørene åpner 30 minutt før arrangementet begynner. Med KÅKÅ Sesongkort går du rett forbi køen, men husk å få skannet kortet ditt i døren.

NB! Sesongkortet kan ikke brukes på ekstraordinære arrangementer på KÅKÅ som for eksempel konserter eller større festivaler (herunder KÅKÅnomics).

Kjøp på nett, og hent ditt personlige sesong (med navn på) i døren på et KÅKÅ-arrangement ca. 1 uke etter bestilling. Sesongkortet er personlig, og må alltid fremvises i døren på KÅKÅ sammen med gyldig legitimasjon.

KÅKÅ kverulantkatedralen er et frittstående kafébasert debatt- og litteraturhus der døren er høy og porten vid! Vårt mål er å bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangement og debatter ønsker vi å skape engasjement for samfunnsspørsmål, kunstneriske uttrykk og kulturelle dilemma. Vårt perspektiv er folkelig allmennkulturelt, men vi skal også vektlegge formidling av ny og aktuell kunnskap, med deltagere som har noe å tilføre folket og offentligheten. Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet. Velkommen til KÅKÅ på Sting Nere i Stavanger!

KÅKÅ er støttet av Månebakken AS, Fritt Ord, Norsk Kulturråd, Kulturdepartementet, Rogaland fylkeskommune og Stavanger kommune.

Se KÅKÅs program på www.kverulantkatedralen.no eller følg KÅKÅ kverulantkatedralen på Facebook.