Kjøp billett SØNDAG 22. NOV, KL. 14:00 Sølvberget - Møteplassen KR GRATIS

Stavanger Sakprosafestival: Søndagsbarn: Dovendyret og sommerfuglen

Stavanger Sakprosafestival: Søndagsbarn: Dovendyret og sommerfuglen

TID: Søndag 22. november kl. 14:00
STED: 1. etasje, Møteplassen
Sølvberget bibliotek og kulturhus

I regnskogen lever et merkelig dyr, som henger opp-ned nesten hele livet og som lever av blader med så lite næring at det ikke orker noen verdens ting. Hils på dovendyret, sannsynligvis verdens roligste og hyggeligste villdyr. Men visste du at det bor et annet dyr i pelsen til dovendyret? Og at både dette bittelille dyret og dovendyret trenger hverandre for å overleve? Bli med, når forfatter og professor Anne Sverdrup-Thygeson leser og forteller fra boka si.

I samarbeid med Stavanger Sakprosafestival.

Anbefalt fra 3 år.

Gratisbilletter legges ut en uke før arrangementet. Får du ikke brukt dine reserverte billetter, ber vi deg snarest gi beskjed til program@solvberget.no.

Smittevernstiltak høsten 2020:

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for covid-19-utbruddet, med tanke på smittevern og sporbarhet. På bakgrunn av dette vil Søndagbarn ha mindre kapasitet enn normalt, og en voksen pr. familie må registrere seg med navn og kontaktinformasjon når billetter bestilles. Vi legger til rette for at familier sitter sammen, med anbefalt avstand til andre kohorter. Foreldre må holde sin familie samlet før, under og etter arrangementet, og holde god avstand til andre familier gjennom hele besøket.