Kjøp billett TIRSDAG 7. APR, KL. 19:54 Sølvberget - Møteplassen KR 100/50

Sakprosafestivalen: Third Culture Kids – håndbok i flerkultur

Vi må forsøke igjen og igjen å forstå dette: Hvordan er det å vokse opp mellom kulturer? Vår tid trenger mennesker som har denne erkjennelsen. Hvordan er det å vokse opp uten å kunne se opp til noen som ser ut som deg selv? Hvordan er det å være usikker på hvor man egentlig kommer fra eller om man egentlig hører til?
I boka Third Culture Kids har forfatter Aon Raza Naqvi samlet historier fra nordmenn som har vokst opp mellom flere kulturer. Det er blitt en håndbok i moderne flerkultur hvor flerkulturelle selv får ordet, framfor å bli tolket, eller feiltolket, av andre. Bokprosjektet er altså en antologi om å «rebrande» flerkultur. Møt skribent og Afrika kjenner Marta Tveit, humorist og journalist Sandeep Singh og og forfatter Aon Raza Naqvi i samtale med Thomas Hylland Eriksen, sistnevnte en av Norges viktigste og mest anerkjente forskere på flerkultur.

STED: Sølvberget,Møteplassen
PRIS: 100 / 50 kr

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Alle arrangement koster 100 kr / 50 kr. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFF slipper inn gratis.