Kjøp billett TORSDAG 23. MAI, KL. 00:00 Kåkå kverulantkatedralen, Sting Nere KR

SESONGKORT HØST 2019

KÅKÅ SESONGKORT HØST 2019

KÅKÅ Sesongkort gir gratis inngang til rundt 30 ordinære debatter og arrangement høsten 2019, inkludert temauker, enkeltarrangement, Kapittel på KÅKÅ og Schizofrenidagene.

KÅKÅ praktiserer første mann til mølla-prinsippet. Vi oppfordrer alle til å møte opp i god tid, også de med sesongkort. Dørene åpner 30 minutt før arrangementet begynner. Med KÅKÅ Sesongkort går du rett forbi køen, men husk å få skannet kortet ditt i døren.

NB! Sesongkortet kan ikke brukes på ekstraordinære arrangementer på KÅKÅ som for eksempel konserter eller større festivaler (herunder KÅKÅnomics).

Kjøp på nett, og hent ditt personlige sesongkort (med navn på) i døren på et KÅKÅ-arrangement ca. 1-2 uker etter bestilling. Sesongkortet er personlig, og må alltid fremvises i døren på KÅKÅ sammen med gyldig legitimasjon.

KÅKÅ kverulantkatedralen er et frittstående kafébasert debatt- og litteraturhus der døren er høy og porten vid! Vårt mål er å bidra til å skape og styrke offentligheten lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangement og debatter ønsker vi å skape engasjement for samfunnsspørsmål, kunstneriske uttrykk og kulturelle dilemma. Vårt perspektiv er folkelig allmennkulturelt, men vi skal også vektlegge formidling av ny og aktuell kunnskap, med deltagere som har noe å tilføre folket og offentligheten. Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet. Velkommen til KÅKÅ på Sting Nere i Stavanger!

KÅKÅ er støttet av Månebakken AS, Fritt Ord, Norsk Kulturråd, Kulturdepartementet, Rogaland fylkeskommune og Stavanger kommune.

Se KÅKÅs program på www.kverulantkatedralen.no eller følg KÅKÅ kverulantkatedralen på Facebook.