Kjøp billett LØRDAG 21. NOV, KL. 19:00 Salongen, Kiellandsenteret
Ordinær: KR 100 INK. AVGIFT
Student: KR 50 INK. AVGIFT

Få billetter
Stavanger Sakprosafestival: Klassikerkveld med Janne Stigen Drangsholt om ‘Fra Shakespeare til Knausgård’

Klassikerkveld med Janne Stigen Drangsholt om Fra Shakespeare til Knausgård

TID: 19.00 – 19:50
STED: Salongen, Kiellandsenteret
PRIS: 100 / 50 kr

Hvilke klassikere bør man kjenne til for å imponere i selskapslivet? Janne Stigen Drangsholt er professor i litteratur ved Universitet i Stavanger og har skrevet boken Fra Shakespeare til Knausgård. 66 klassikere du naturligvis har lest, en morsom og lettfattelig oversikt over sentrale tekster fra litteraturhistorien. Dette er en norsk antologiversjon av Hvordan snakke om bøker du ikke har lest?, av franske Pierre Bayard. Møt Drangsholt i lettlivet boksamtale med Stine Honoré, leder for Kiellandsenteret på Sølvberget.

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL 2020
Lørdag 21. november kl 11.00 – 20.00.
ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. 

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille billetter på www.sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.