Viktig informasjon om vårsesongen + premiere på KÅKÅnomics TV!

Siste nytt fra myndighetene om situasjonen rundt koronaviruset (COVID-19) innebærer at alle kulturarrangement må avlyses inntil 15. juni. Dette markerer dermed en brå, men ikke uventet avslutning av vårsesongen på KÅKÅ kverulantkatedralen. Våre vidunderlige og trofaste KÅKÅ-venner som har kjøpt sesongkort for våren 2020 vil bli kontaktet med mer informasjon rett etter påske.

Det er en utfordrende tid for alle, dette, også for oss i KÅKÅ. Men det betyr på ingen måte at vi hviler på laurbærene! Vi har, på tross av en tidvis sterkt karantenerammet stab, jobbet intenst med å tilpasse oss den nye, dog forhåpentligvis midlertidige virkeligheten. Det offentlige ordskiftet og det livsviktige uenighetsfellesskapet kan ikke, og skal ikke stoppe opp.

Vi har satt opp et mobilt studio på kontoret, og planlegger nå innspilling av flere sendinger, både live-on-tape og EKTE live, fra henholdsvis KÅKÅnomics TV og KÅKÅ TV, på Facebook og YouTube. Det vil bli intervju og diskusjoner med gjester i studio, med et spesielt fokus på de økonomiske problemstillingene landet og verdenssamfunnet står overfor. Andre format og ulikt innhold er også på trappene. Følg med – første sending er rett rundt hjørnet!

Vi jobber selvsagt også med høstprogrammet. Høsten vil antageligvis by på et knippe nyvinninger i KÅKÅ-sammenheng (!), i tillegg til Tour de KÅKÅ og Tour de KÅKÅnomics, Kapittel på KÅKÅ, Schizofrenidagene, Forsker standup, PoesiSlam, Stavanger Sakprosafestival, og ikke minst KÅKÅnomics 2020, fra 21-24 oktober. Earlybird festivalpass er allerede i salg HER!

En ekstra hilsen går ut til de av våre gode KÅKÅ-venner som av ulike grunner tilhører risikogruppen, og som dermed kanskje lever mer isolert enn godt er i denne tiden. Hold ut! Vi vil ha dere tilbake på KÅKÅ i full vigør når denne uvirkelige tiden omsider er over.

Følg med på www.kverulantkatedralen.no / www.kåkånomics.no og på Facebook-sidene vår for oppdatert informasjon i tiden som kommer.

God påske, godtfolk! We’ll be back!

Mvh KÅKÅ-staben

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest