Ingeborg Eliassen er ny gjesteredaktør for KÅKÅdebatt våren 2020!

Vi er veldig fornøyde med å kunne presentere Ingeborg Eliassen som ny gjesteredaktør for programserien KÅKÅdebatt våren 2020! Hun tar over stafettpinnen etter Trond Birkedal, som våren 2019 fulgte den lokale valgkampen i en debattserie som trakk fulle hus fra januar til september.

KÅKÅdebatt vil våren 2020 se nærmere på de teknologiske endringene som stille og rolig endrer samfunnet vårt ganske grunnleggende. Tentative (men foreløpig ubekreftede) tema inkluderer:

  • Aldri mer anonym. Hvor tar ansiktsgjenkjennings-teknologien oss?
  • Smartsamfunnet – hvor smart er det egentlig?
  • Langtransport på norske veier – et kappløp mot bånn?
  • Posten og netthandelens ringvirkninger
  • Det kontantløse samfunnet – går vi frivillig inn i et digitalt diktatur?

Programmet publiseres fortløpende på våre nettsider fra medio januar. Følg med for å sikre deg billetter!

Ingeborg Eliassen er journalist, og var i mange år utenriksreporter i Stavanger Aftenblad. I perioden 2010 til 2013 som korrespondent i USA, og som reisende Europa-korrespondent for Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen i Brussel. De siste årene har hun jobbet som frilanser, og har periodevis hatt fast opphold som frilansreporter i Berlin.

Eliassen er norsk medlem i det Fritt Ord-støttede journalist-kooperativet Investigate Europe, som består av en gjeng reportere i åtte land som samarbeider tett om tema som gjelder på tvers av Europa. Hun publiserer jevnlig artikler fra dette viktige journalistiske gravearbeidet i norske aviser, også i Stavanger Aftenblad.

Ingeborg Eliassen er også forfatter av bøkene Harde tider. Det nye arbeidslivet i Europa (Spartacus forlag, 2014), Angrep eller forsvar. Kampfly, norske verdier og sikkerhetspolitiske ambisjoner (med Cathrine Sandnes, Manifest forlag, 2016), og Borgerlønn – ideen som endrer spillet (med Sven Egil Omdal, Res Publica, 2018).


KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest