Ny styreleder i KÅKÅ kverulantkatedralen

Snorre Haukali og Hallgeir Langeland

Styreleder Hallgeir Langeland gir seg – Snorre Haukali overtar! 
 
Hallgeir Langeland takker etter fem fruktbare år av som styreleder for KÅKÅ kverulantkatedralen. Hallgeir har vært med fra starten, og har i sin styreperiode opplevd at debatt- og litteraturhuset har blitt etablert blant de fremste norske litteraturhus. Styre, leder og stab takker for strålende innsats med svært mange gode stunder.
 
Ny styreleder blir Snorre Haukali, som har vært styremedlem siden høsten 2016, og som derfor kjenner både KÅKÅ og KÅKÅnomics innenfra. Snorre er partner i advokatfirmaet Kluge og kanadisk konsul i Stavanger. Snorre er en stor ressurs, ikke minst på juridiske og økonomiske spørsmål.
 
Nytt styremedlem blir Mímir Kristjánsson, ordførerkandidat i Stavanger, forfatter og politisk kommentator. Han er for tiden opptatt med innspilling av neste sesong av Farmen kjendis, er vi fortalt, uten at staben ser for seg å bli ivrigere på reality-tv av den grunn. Mímir kjenner både KÅKÅ og KÅKÅnomics godt fra før, er også engasjert som mediekontakt for KÅKÅnomics. I fjor deltok han i programmet bl.a. med «Marx og Kapitalen på 45 minutt» (sjekk YouTube).
 
Styre og stab gleder seg til sommer og høst, og ikke minst til økonomifestivalen KÅKÅnomics den 23-26 oktober.

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest