Takk for i vår – og god sommer! 

Takk for i vår – og god sommer!
 
Vi takker våre gjesteredaktører våren 2019 for strålende innsats!
 
KÅKÅdebatt under ledelse av Trond Birkedal ble en stor suksess, som satte i gang og vedlikeholdt høy temperatur i valgkampen i Stavanger. Serien avsluttes ikke før fredag 06. september på Folken med en siste valgdebatt før kommunevalget mandag 09. september.
 
KÅKÅbydebatt under ledelse av Kristin Hoffmann ble likedan en stor suksess, med fokus på innbyggerengasjement og medborgernes mulighet for påvirkning i byutviklingssaker. Det er viktigere enn noen gang at ikke bare fagfolk men folk flest diskuterer byutvikling og byvisjoner for Stavangerregionen. Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet.
 
Minst like stor takk til alle våre frivillige og ikke minst til vårt fantastiske publikum. Takk også til alle våre gode samarbeidspartnere og støttespillere.
 
Vi garanterer en formidabel høstsesong med tidenes KÅKÅnomics – Nordens første, beste og morsomste økonomifestival den 23-26 oktober. Både festivalpass og konferansebillett kan allerede kjøpes over nett.
 
Husk at den gode kverulanten styrker uenighetsfellesskapet, også i sommerferien. Menneskets viktigste oppfinnelse er ikke hjulet, men diskusjonen. Eller som Georg Johannesen sa det i 1989: «I Norge straffer man heroinselgere, men bensinselgere går fri […] I Norge tror man at man ikke trenger å forandre samfunnssystemet for å redde naturen. Ufattelig!»
 
Den som har en hage og et bibliotek er lykkelig, sa de gamle kineserne (eller var det Cicero som sa det først?). Vel, det bør inn et lite hagebord og noen vinglass, tenker vi, og noen å diskutere med. That’s it!
 
Beste sommarhelsing fra
 
Jan Inge Reilstad, leder og festivalsjef 
Birk Florian Fischer Magnussen, programsjef 
Thomas Bø Andersen, økonomiansvarlig 
Elisabeth Andreassen, markedssjef og designer

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest