Trond Birkedal gjesteredaktør for KÅKÅdebatt våren 2019!

Trond Birkedal er tidligere formann i FpU, sentralstyremedlem i FrP og ordførerkandidat for Stavanger FrP. Han jobber nå som økonomi- og personalsjef i Byggmester B.O.B og er nesten ferdig utdannet statsviter. Han var fulltidspolitiker fra 1999-2011, og driver nå med foredragsvirksomhet i tillegg til jobben i Byggmester B.O.B. Birkedal har samboer, katt, hund og stasjonsvogn.

Les intervju med Trond i Stavanger Aftenblad, HER!


Om vårens program i debattkonseptet KÅKÅdebatt

Våren 2019 er det naturlig å ha fokus på det kommende lokalvalget. For første gang siden tidlig på 90-tallet er det en reell sjanse for at det faktisk blir et maktskifte i Stavanger. Gjesteredaktør Trond Birkedal begrunner dette med at tidligere konstellasjoner med Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre i stor grad var bygget på gode personlige relasjoner. Med nye folk på topp i de fleste partiene i dagens samarbeidskonstellasjon, skaper det en ny dynamikk i Stavangerpolitikken. Det overordnete temaet for debattene om lokalpolitikk er: Får vi et Stavanger i rødt eller blått?

Utover våren blir det både tradisjonell paneldebatt, ordførerkandidatduell og grilling av noen av ordførerkandidatene, det hele spredd ut over 8-9 kvelder på KÅKÅs hovedscene på Sting Nere.

Studentsatsing
Det er en hovedsatsing for KÅKÅ å i større grad engasjere studentene i 2019. Derfor har vi invitert statsviter-studentene ved UiS til å være medredaktører for to debattkvelder i KÅKÅdebatt, hvor studentene selv velger tema og bidrar til å skaffe deltakere til arrangementene.

Verdidebatter om rus og aktiv dødshjelp
KÅKÅdebatt byr også på verdispørsmål. Den ene debatten vil handle om ulovlige rusmidler, og den andre om aktiv dødshjelp. Her blir det kjemisk fritt for partipolitikere i panelene. Derimot vil vi ha engasjerte samfunnsdebattanter til å representere begge sider av saken. Verdidebatter som dette fortjener debattanter som ikke er bundet opp av partikompromisser eller frykt for å miste stemmer.

Vel møtt til en frisk debattvår på KÅKÅ kverulantkatedralen!

PS! Alltid lurt å sikre seg billetter i god tid!

KÅKÅ ER STØTTET AV

KÅKÅ HUSVENN

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Pin It on Pinterest